Magyar
Magyar English

Termékeink

Újdonságaink

Összes újdonság

Hírlevél

Amennyiben szeretne értesülni akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fizetési módok

tovább

Partnereink

Syngenta Agroterm Auchan Bábolna Bio BASF Praktiker Chemark Chemotox Dr Garden Kwizda Makhteshim Monsanto Canaswiss Kft. Substral Sumi-Agro YaraMila OBI Greenman Kft. Arysta LifeScience Fitohorm Kft. SCOTTS BROS Crhysatox Kft. Damisol Kft. BVN Növényvédő Kft. Unichem Gaia Kft. Unikén Kft. Kertész Áruházak Kft. Agroker Áruház Kft. Tarján és Társa Kft. Nitrogénművek Zrt. Latinkert Kft. Lagon Finagro Kft. Belchim Kft. Metatox Kft. Multi G Kft. Cresco Chemical Hungary Ltd. Bayer Nufarm Hungary Agro-Chemie Kft

Impresszum

Az oldalon található árak csak online megrendelés esetén érvényesek, pozitív tartalmú megerősítés után!

Rendelés menete: -regisztráció – rendelés – rendelés visszaigazolás – személyes áruátvétel.

Nem készletezett termékek esetén a visszaigazolásban adjuk meg a várható áruátvétel időpontját.

 

A terméket telephelyünkön nyitvatartási időben veheti át.

Jó böngészést és vásárlást!

Felhívjuk a vásárlók figyelmét, hogy nem mindegyik terméket tartjuk készleten, ami azt jelenti, hogy bizonyos esetekben várni kell az átvétellel. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Nem készletezett termékek esetén, ha árváltozás történik az új beszállításnál, akkor arról értesítjük vásárlónkat, ez esetben kölcsönös és ismételt megerősítést kell tenni a termék vásárlási szándékáról.

A megrendelését a webáruházon keresztül teheti meg, az interneten keresztül, a regisztrációt követően. A webáruház döntően aktív termékeket tartalmaz, hogy a megfelelő szolgáltatást tudjuk nyújtani.

A termékek között időszakos eszközök is előfordulhatnak, melyek nem rendelhetőként kerülnek megjelölésre, vagy előrendelésre vehetők igénybe rájuk.

Ha egy adott terméket ha nem talál a webáruházban, akkor azt a terméket nem tudjuk beszerezni, amennyiben idővel lehetőség nyílik rá akkor újra bekerül a webáruház termékei közé. A megrendelt terméket akár 1-3 munkanapon belül átveheti.  A termék megrendelése előtt javasoljuk a gyártó weboldalán leírt adatok tanulmányozását, hogy ténylegesen a termék megfeleljen igényeinek.

 

Agroforrás Növényvédőszer Nagykereskedelmi Kft

Cím: 1183. Budapest Nefelejcs utca 7.

Telefon: 06 1 294-5408

Fax: 06 1 294-5397

E-mail: agroforraskft@vnet.hu

umft
© www.agroforras.hu Impresszum Adatvédelmi szabályzat Felhasználási feltételek
Magunkról Webshop Szolgáltatások Impresszum Akciók, Újdonságok Felhívások Árlista Letöltések Partnereink